İller

8 Eylül 2022 Perşembe

​Başkan Altay Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu İnceledi


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli ilçesinde yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu. Başkan Altay, projenin Ereğli'nin sosyal hayatına yeni bir ufuk açacağını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu inceledi.

Ereğli'nin sosyal hayatına yeni bir ufuk açacak projenin devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, "Böylece Ereğli'miz bir yarı olimpik yüzme havuzuna kavuşmuş olacak. 12 buçuğa 25 metre ebatında, 2,20 derinliğinde bir ana havuzumuz, yan tarafında bir buçuk metre derinliğinde antrenman havuzumuz, buhar odası, saunası, fitnes salonuyla birlikte yeni bir kompleksi Ereğli'mize kazandırıyoruz. İnşallah 2023 yılının ilk aylarında Ereğli'de hem gençlerimize, hem de çocuklarımıza hizmet vermeyi arzu ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ereğli'mize hayırlı olsun." dedi.

Toplam 3 bin metre kapalı alanda hayata geçirilecek Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder