İller

2 Eylül 2022 Cuma

​Bozkır Gücü'den Bozkır Kaymakamı Deniz'e Hayırlı olsun ziyareti.


Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren ve Özel Öğrencilere yönelik yapılan spor branşlarında Ülke genelinde başarılara imza atmış Bozkırgücü Spor Kulubü Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Bozkırgücü Kulüp başkanı Muammer Tunahan yaptığı açıklamada "Bozkır kaymakamımız Sayın Ahmet Berkay Deniz'i makamında ziyaret edip Bozkır Gücü Spor Kulübü'nün çalışmalarımız hakkında bilgi verdik ve kaymakamımıza ilçemize hoş geldiniz diyerek yeni görevinde başarılar diledik.

Ziyaretten dolayı Bozkır kaymakamımız Sayın Ahmet Berkay Deniz beyler memnuniyetlerini ifade ederken artık Bozkır için birlikte iyi, güzel ve yararlı çalışmalar için hazır olduğunu ve her zaman yanınızda olmaya hazır olduğunu ifade ederek "Bozkır Gücü atkısını anlamlı bir hediye kabul ediyorum" diyerek ziyaretimiz sona erdi

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak kaymakamımıza nezaketinden dolayı teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi. 

Kaymakamlık ziyaretine Bozkırgücü kulüp başkanı Muammer Tunahan, kulüp 2. Başkanı Denizhan Eken, yönetim kurulu üyesi Yakup Çetin, Bozkırgücü üyesi Ali Erkan ve özel sporcusu Mevlüt Alperen Tunahan katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder