İller

29 Ekim 2022 Cumartesi

Roman, Sonbahar Kış Koleksiyonunu Tanıttı

Roman, güçlü kadınlardan aldığı ilhamla hazırladığı Sonbahar/Kış 22-23 Koleksiyonu’nu Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy ev sahipliğinde özel bir davetle tanıttı.

İzmir Agora AVM’de gerçekleşen lansmanda davetliler hem yeni sezon tasarımlarıyla buluştu hem de yenilenen Roman mağazasını keşfetti. Güçlü kadınlardan aldığı ilhamla görkemli bir yeni sezon hikayesi yaratan Roman ‘görkemli şehrin, görkemli kadınları’ mottosuyla yeni sezon tasarımlarını davetlilerin beğenisine sundu. Kreatif Direktör Suzan Toplusoy ev sahipliğinde gerçekleşen davette İzmir cemiyet hayatının tanınmış isimleri bir araya geldi. 240 metrekarelik yenilenen mağazasını yeni bir konseptle sunan Roman’ın şehirli ve modern kadın stillerine odaklanan yeni sezon koleksiyonu davetlilerden tam not aldı.

Roman, Sonbahar Kış Koleksiyonunu Tanıttı

Roman Sonbahar/Kış 22-23 Kış Koleksiyonu

Her daim zirvede olan güçlü ve görkemli kadın stilleri için hazırlanan Roman Sonbahar/Kış 22-23 Koleksiyonu, sıradanlıktan uzak parçalarla zamansız, modern ve şehirli bir sezon hikayesi sunuyor. Bir Roman Klasiği’nin detaylarını ve kalitesini taşıyan tasarımlarda; organze, krep, şifon, vual, tüvit, tafta, triko, payet ve lüks kadife kumaşlar kullanılırken marka DNA’sını yansıtan özel desen ve renk paletleri de dikkat çekiyor. Sonbahar/Kış koleksiyonunun vazgeçilmezi palto ve kabanların farklı siluetlerle sezona taşındığı koleksiyonda, anvelop kapamalar, kürk detaylar, dinamik desen ve renklerle sezonun anahtar parçaları belirleniyor. Yeni sezon Roman Koleksiyonu, tüm Roman mağazalarında ve online adresi roman.com.tr’de satışa sunuluyor. (BSHA) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder