İller

25 Mayıs 2023 Perşembe

Bozkır'da Sağlık Yatırımlarına Yenileri Ekleniyor.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım programında bulunan sağlık tesisleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yatırım programına alınan yeni sağlık tesislerinin arsa, proje ve ihale işlemlerinin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapıldığını belirten Prof. Dr. Koç, Haziran ayından itibaren ihalelere başlanılacağını söyledi.

Nisan ayı içerisinde inşaatı tamamlanan 83 sağlık tesisi açılışının Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca tarafından ilimize gelerek yapıldığını hatırlatan Prof. Dr. Koç, Konya'da onlarca sağlık tesisi yapımının da hızla devam ettiğini vurguladı. Prof. Dr. Koç, "Haziran ayı içerisinde yapılacak olan ihaleler neticesinde inşaatları başlayacak olan yeni sağlık tesislerimizin tamamı ilçelerimize değer kazandıracak önemli yatırımlardır. İhale aşamasında olan sağlık yatırımlarımızın da tamamlanması ile birlikte şehrimizde birinci basamak sağlık tesisi ihtiyaçları büyük oranda çözüme kavuşmuş olacaktır" dedi.

Konya sağlığına yapılan yatırımlar sayesinde şehrimizde neredeyse tüm sağlık tesislerinin yenilendiğini ve çok daha modern şartlarda sağlık hizmeti sunulduğunu ifade eden Prof. Dr. Koç, "Gerçekleştirilen tüm bu yatırımlar ve personel atamaları nedeni ile başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan'a, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder