İller

20 Eylül 2024 Cuma

Bursa’daki İmam Hatip Müdürü Kadın Müdürün Odasının Kapısını Kırdı!

Bursa'daki İmam Hatip Ortaokulunun Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık söylem ve davranışları tepki çekmeye devam ediyor. Ökten, bu kez kadın müdürün odasının kapısını kırdı.

Ergin Kaya Kırbıyık Ne Yapmak İstiyor ? Bakan Tekin Ne Diyecek?

Bursa’da bir imam hatip ortaokulu müdürünün, öğrenci velileriyle yapılan bir toplantıda “Herkesin başını kapatması gerek” şeklinde baskıcı bir ifade kullanan Mahmut Celalettin Ökten Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık başka bir skandala daha imza attı. Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu’nun müdürü Kırbıyık iddialara göre toplantıda “Okulda başı açık kız öğrenci olamaz. Herkesin başını kapatması gerek ifadelerini kullanarak, tepkilere neden olmuştu. Ayrıca, müdürün Bizler İslam’ın değerlerini savunuyoruz, bu yüzden şort giyen veya başını örtmeyen öğrencilere müdahale ederiz” şeklindeki sözleri de veliler tarafından kaydedilip medyaya servis edilmişti.

ERGİN KAYA KIRBIYIK BAŞÖRTÜSÜ SKANDALI 

Bakan Yusuf Tekin Nasıl Bir İzleyecek ?

Skandal açıklamalara imza atan Kırbıyık,bu defa kadın müdür yardımcısının kapısını kırdı. Görüntüler kapısı kırılan kadın müdür yardımcısı tarafından kaydedildi. Öğretmen, müdürün görevini kötüye kullandığını belirtti. Eğitim Sen Başkanı Derviş Erdem, meslektaşına yapılan bu çirkin saldırıyı kınadığını söyledi. Ökten’in açıklamaları hakkında konuşmaktan çekinen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder