İller

23 Eylül 2024 Pazartesi

Remzi Demirci Anaokulu Öğrenci kayıtında 2024-2025 Eğitim Öğretim Döneminde de büyük ilgi gördü.  


Konya'nın Bozkır ilçesinde 2020 yılında hizmete başlayan Remzi Demirci Anaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da yenilikçi, çağdaş, güncel bakış açısı, Genç ve dinamik öğretmen kadrosu, sıcak ve samimi ortamıyla çocukların ve ailelerin güvenini kazanmaya devam ediyor.

Bozkır İlçesinde faaliyet gösteren Remzi Demirci Anaokulu geçtiğimiz yıl Bozkır'da bir ilke imza atarak 36 aylık miniklerin de eğitimden faydalanabilmesi için şube açmış ve yeni dönem 2024-2025 Eğitim Öğretim Döneminde de yoğun ilgiyle karşılanmıştır. 3,4 ve 5 yaş grubuna hitap eden Remzi Demirci Anaokulu, Bozkır'ın tüm minikleri için eğitim-öğretim ve sosyal-kültürel aktivitelerle geniş bir kitleye hitap etmekte.

Yeni Eğitim Öğretim Döneminde de büyük bir kayır başvurusu aldıklarını belirten okul müdürü Ahmet Uysal "Okulumuzda birçok proje kapsamında türlü faaliyetlerde bulunarak hem çocuklarda hem de yetişkinlerde büyük farkındalıklar oluşturmaktadır. Geçtiğimiz yıl "Tertemiz Yarınlar Okulda Başlar" projesi kapsamında minik sanatçılar kendi çizdikleri resimlerle afişler oluşturmuş ve Bozkır esnafına dağıtarak çevre temizliği, geri dönüşümün önemi gibi konularda unutmakta olduğumuz çok önemli konuları yeniden gündeme getirerek bizleri bilinçlendirmiştir.

Bakanlığın uygulamaya koyduğu Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında dil gelişimi, kitapların önemi, kültürel öğelerimiz, gelenek ve göreneklerimiz ve daha birçok konuda zihinlerimizi tazelemiş ve nostalji yaşatmıştır.

Okul-aile iş birliğine oldukça önem veren Remzi Demirci Anaokulu, kendi bünyesinde birbirinden farklı onlarca geniş çaplı aile katılımı etkinliği düzenlemiştir ve yine bu nedenledir ki ailelerin yardımı ve desteği ile Bozkır'ın birçok köy okuluna kırtasiye malzemesi ve materyal yardımında bulunmuş ve yürekleri ısıtmıştır.  

Sosyal aktiviteleriyle çocukların severek devam ettiği Remzi Demirci Anaokulu geçtiğimiz yıl hazırladığı 23 Nisan gösterisiyle de sesini tüm Bozkır'a duyurmuştur. Yeni nesillerin hiç bilmediği ve tozlu raflarda "ne güzel günlerdi" diyerek hatırladığımız 23 Nisanların ruhunu yaşatmak için güzel ülkemizin yedi bölgesinden yedi farklı oyunla bizi geçmişe götürmüştür. İzlerken gözlerimizi yaşartan, tüylerimizi diken diken eden gösteriyle herkesin kalbini kazanmıştır.  

Remzi Demirci Anaokulu bu dönemde de çalışkan, girişken, güler yüzlü, sosyal, yenilikçi ve değerlerine sahip çıkan kadrosuyla hizmetlerine devam etmektedir.

Tüm bu süreç boyunca kurumumuza olan katkısı, desteği ve yardımseverliğinden ötürü Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Demirci'ye  içtenlikle teşekkür ediyoruz" dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder