İller

21 Ekim 2024 Pazartesi

SEN BOZKIR’ın GURURUSUN


1.606.283,85 TL vergi ödeyen Osman Kalay;  Bozkır'da 1. Konya genelinde de 88. sırada;
2018 yılı Türkiye Ahisi seçilen ve kokusuyla tadıyla yöresel ürünümüz olan Bozkır Tahini üreten Kalaycıoğlu Bozkır Tahin Dünyası sahibi ve Bozkır'ın değerli evladı iş insanı hemşerimiz, gururumuz, Osman Kalay, 2023 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri arasında, 1.606.285 TL vergi ödeyerek Bozkır'da 1. sırada yer alırken, Konya genelinde de 88. sırada yer aldı.
 
Cumhurbaşkanlığı tarafından 2018 yılında Türkiye Ahisi seçilen, Kalaycıoğlu Bozkır Tahin Dünyası sahibi ve Bozkır'ın değerli evladı iş insanı hemşerimiz, gururumuz, Osman Kalay, 2023 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri arasında, 1.606.285 TL vergi ödeyerek Bozkır'da 1. Sırada yer alırken, Konya genelinde 88. sırada yer aldığı görüldü.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 2023 vergilendirme dönemine ilişkin yıllık gelir vergisi ve kurumlar vergisi beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda, Konya genelinde en fazla vergi beyan eden 100 mükellef listesini açıkladı.
Buna göre; en fazla gelir vergisi beyan eden mükellef listesinde, Kalaycıoğlu Tahin Sanayii sahibi Osman Kalay, 1.606.283,85 TL vergi ödeyerek Bozkır'da 1. Sırada yer alırken, Konya genelinde de 88. sırada yer aldı.
Konu ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklama yapan Osman Kalay; "Vergi ödemeyi ibadet olarak nitelendiriyorum. Vergi yükümlülüğünün toplumsal sorumluluk ve katkı açısından önemini vurgulamak benim için oldukça anlamlı bir bakış açımdır. Ödediğimiz vergilerin, kamu hizmetlerinin finansmanında kritik bir rol oynadığını ve topluma fayda sağladığını belirtmek, birçok kişi için bu yükümlülüğün değerini artırabilmektir. Bu tür ifadelerimin toplumda vergi bilincini ve sorumluluğunun daha da teşvik etmek olduğunu belirtmek isterim. Devletime ödediğim vergimle çok mutlu ve huzurluyum. Bizler vergimizi düzenli verirsek, devletimiz daha güçlü ve daha da fazla yatırımlar olur." Şeklinde ifadelerde bulundu.

Gelir vergisi ile Bozkır ilçemizde açık ara ile 1. Sıraya oturan ve Konya genelinde de 88. sırada yer alan değerli Osman Kalay amcamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder