İller

9 Kasım 2022 Çarşamba

Başkan Saygı Bozkır Galericileri Tüm Türkiye’de Tanınıyor


Belediye Başkanı Sadettin Saygı minibüs alım satımında Türkiye'de ön sıralarda yer alan galerici esnaflarını ziyaret etti.

Tek tek işyerlerinde ziyaret ettiği esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Saygı, esnaflara Bozkır Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Esnaflar ile Bozkır Belediyesi'nin hayata geçireceği yeni projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulunan Saygı, "Altyapı, üst yapı, park, sosyal belediyecilik ve diğer tüm projelerimizle Bozkır'a imza atmaya devam ediyoruz." dedi.

Bozkır'ın özellikle alt yapı ve üst yapısında gerek sıcak asfalt gerekse kilitli parke taşı çalışmalarında rekora imza attıklarını belirten Saygı, "Şehrimizin birçok mahallesinde çalışmalarımız sürüyor. Bozkır'ımızı daha ileriye taşımak için Bozkır Belediyesi tüm birimleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizler Bozkır'ımızı geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürürken Bozkır'ın adını tüm ülkeye duyuran, minibüs alım satımında başları çeken galerici esnafımıza da bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder