İller

9 Kasım 2022 Çarşamba

Hoşgeldin Küçük Melek Projesi Hız Kesmeden Devam Ediyor


Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı "Projeyi hayata geçirmeden önce hedeflediğimiz iki ana unsur vardı. İlk olarak yeni doğum yapan çocuklarımızın ve ailelerinin sevinçlerine ortak olmak, bir diğeri ise kadın gözüyle Bozkır'ımızı incelemek, kadınlarımızın düşüncelerini ve isteklerini de dinlemekti".

Bozkır Belediyesi'nin mahallerde yeni doğum yapan bebeklere yönelik sürdürdüğü Hoş geldin Küçük Melek projesiyle ailelerin sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor.
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın eşi, kadın meclis üyeleri ve kültür ve sosyal işler müdürlüğü personelinin yürüttüğü projede Bozkır Devlet Hastanesi'nden yeni doğan çocukların bilgilerine ulaşılıp aileleri ziyaret ediliyor. Proje kapsamında konuşan Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı; Projeyi hayata geçirmeden önce hedeflediğimiz iki ana unsur vardı. İlk olarak yeni doğum yapan çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak, bir diğeri ise kadın gözüyle Bozkır'ımızı incelemek, kadınlarımızın düşüncelerine ve isteklerine de dinlemekti.  Projemiz bir yılı aşkın bir süredir devam ediyor. Toplumumuzda her zaman en önemli yerde tutulan kadınlarımızın fikirleri bizlerin hizmet götürürken yeni projeler üretmemize vesile oluyor. Göreve gelirken dediğimiz gibi Bozkır'ımızı yediden yetmişe hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder